El mas UXARTE està situat a la Vall de Aramaiona, a la Província Foral d'Àlaba, si bé es pot parlar d'un entorn típicament guipuscoà. La seva excel • lent emplaçament a les altures el converteix en una bella talaia en què és possible albirar, d'una banda, la Vall de l'Alt Deba i de l'altra, el mateix Vall de Aramaiona. És impossible obviar la proximitat de Muru, un preciós muntanya en el qual pivoten aquestes dues valls. A més, des UXARTE són visibles dues joies de la muntanya basca, com són la llegendària Anboto i la magnífica serralada d'Aizkorri.

El mas data del segle XVII. És destacable la seva façana principal, amb un ampli balcó, sota el qual es troben dos arcs de mig punt, que donen accés al porxo. És, doncs, un típic caseriu basc que, per descomptat, ha estat reformat per adequar-se als temps actuals.

L'agroturisme consta de 5 habitacions dobles, totalment equipades (TV, bany incorporat i calefacció). I amb accés wifi a totes elles.

Les zones comunes són també interessants: disposem d'un acollidor i familiar menjador, amb diferents jocs de taula per a l'oci. No obstant això, annexa a la casa, es troba un dels llocs més destacats de UXARTE: el fabulós porxo del mas, perfectament equipat i condicionat per als jocs dels més petits, així com una imponent vista del típic paisatge natural basc.

UXARTE disposa també d'un pàrquing, exclusiu per als clients.

Slideshow 2! Example 1: Basic fading show

Uxarte - Untzilla Auzoa - Aramaio (Araba) - 945 44 51 46 - info@uxarte.net - Num. Licencia KVI00036 Política de Privacidad